![]() ![]() |
| z.elif |
Jun 23 2006, 12:18 AM
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Members Mesajlar: 11 Kayıt: 6-June 06 Üye No: 35 |
selam kızlar benim kasığımda sık sık batık oluşmakta.düzenli olarak ağda yaptırıyorum ve sürekli batık oluşuyor ve çok rahatsız ediyor bana ne önerirsiniz lütfen yardım
|
| berna_ |
Jun 23 2006, 12:42 AM
|
![]() Deneyimli Üye ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesajlar: 310 Kayıt: 9-June 06 Yer: UZAY:))) Üye No: 87 |
Batık nedir? Sir ağdanın buna bir faydası olur mu?Büyüyen kılın derinin üst tabakasını aşamayıp deri içinde büyümesi nedeni ile oluşan bir cilt problemidir. Batık olan bölge kızarır ve ele pütür şeklinde gelir. Sir ağda, derinin üst tabakasındaki ölü hücreleri temizleyerek ve kılları zayıflatarak batık oluşma ihtimalini azaltır.
CANIM BEN BUNU YOLLADIM SORUSUYLA BERABER ÇIKTI İNŞALLAH İŞİNE YARAR -------------------- |
| berna_ |
Jun 23 2006, 12:54 AM
|
![]() Deneyimli Üye ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesajlar: 310 Kayıt: 9-June 06 Yer: UZAY:))) Üye No: 87 |
LAZER İLE EPİLASYON VE BATIK KIL TEDAVİSİ
Amerika'dan FDA onaylı, her türlü deri tipine uygulanabilen, acısız, etkili ve hızlı Long Pulse ND YAG Lazer ve Long Pulse Alexandrite lazer cihazları ile kalıcı epilasyon yapılmaktadır. Son derece güvenli ve sonuçları kalıcı bu tedavi yöntemi ile istenmeyen tüylerden kurtulmak artık mümkün. ![]() Ayrıca kasık ve bacak bölgesindeki batık kıl problemleri yine lazer tedavisi ile kolay ve kalıcı olarak giderilebilmektedir. ![]() Lazer epilasyon hakkında tüm sorular ve yanıtları Lazer ve ışık sistemlerinin etki mekanizması nedir? Lazer ve ışık sistemleri kıl kökünü tahrip etmektedirler. Burada amaç, kıl kökünde kalıcı hasar yaparken çevredeki deriye hasar vermemektir. Lazer enerjisi derinin altındaki kıl köküne ulaşır. Kıl kökündeki renk hücreleri (pigment) lazer enerjisini emer. Burada yoğunlaşan lazer enerjisi çevre deri ve dokuda hasar yapmadan kıl kökünü yakar. Zarara uğrayan kıl tekrar çıkmamaktadır. Yanan tüylerin bir kimi hemen dökülür, bazıları ise 2-3 hafta içinde deriden atılır. Kıllara tek tek uygulanan elektrikli epilasyondan farklı olarak, her enerji atışında düzinelerce kıl yanar. Böylece sırt, omuz, kollar, bacaklar ve yüz gibi geniş alanlar kısa sürede tedavi edilebilir. Lazer ile epilasyon vücutta her bölgeye anestezi gerektirmeden uygulanabilir. Meme ucu, üst dudak ve bikini bölgesi gibi hassa bölgeler bile kolaylıkla tedavi edilebilir. Lazer yöntemi istenmeyen tüylerden kurtulmak için faydalı, kolay, hızlı, güvenli ve etkili bir yöntemdir Vücudun hangi bölgeleri tedavi edilebilir? Tüm vücut bölgeleri lazer ile tedavi edilebilir. Kadınlarda en çok üst dudak, çene, bikini bölgesi kol, bacak ve koltukaltı bölgeleri tedavi edilir. Erkeklerde ise sırt, omuz, göğüs bölgesi ve sakal bölgesine uygulanır. Alın ve kaş üstleri de tedavi edilebilir Lazer epilasyonun diğer alternatif yöntemlere üstünlüğü nedir? Lazer epilasyonun temel faydaları şunlardır:
-------------------- |
| z.elif |
Jun 23 2006, 04:19 PM
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Members Mesajlar: 11 Kayıt: 6-June 06 Üye No: 35 |
bernacım sir ağdanın pek bir etkisi olmaz sanırım sürekli ve düzenli olarak sir ağda yaptırıyorum zaten .bu lazer epilasyon olabilir tek çözüm bu gibi görünüyor.bunu acaba nerelerde yaptırabilirim .cildiyeci doktorlar yapabilir değilmi .yazdığın cevaplar için teşekkürler
|
| zeytince |
Jun 24 2006, 07:10 AM
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Members Mesajlar: 28 Kayıt: 6-June 06 Üye No: 43 |
canim o batiklar bende de oluyor.... cozumu nedir bilmiyorum... ama pek de onemsemiyorum acikcasi....
bazen igne yardimi ile o batiklari cikartiyorum... napiyim... sanirim agda sebebiyle oluyor.... simdi ben epilasyon aleti aldim.... bakalim fark olacak mi??? -------------------- |
| yıldız güney |
Jun 11 2008, 10:12 PM
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Members Mesajlar: 2 Kayıt: 11-June 08 Üye No: 950 |
|
| dertli |
Jun 25 2008, 07:24 PM
|
|
Üye ![]() ![]() Grup: Members Mesajlar: 32 Kayıt: 13-May 08 Üye No: 867 |
yıldızcım bu soruna cevap verdim.Konu açtığın sayfaya bak olur mu,umarım soruna istediğin yanıtı vermişimdir...
|
| evcilik |
Jan 15 2009, 01:56 PM
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Members Mesajlar: 16 Kayıt: 7-January 09 Üye No: 1,789 |
kızlar benim basur sorunum var tam makat kısmında ilişkiye girerken çok acıyo korkuyom yardımcı olursanız sevinirim
|
| merwe |
Jul 23 2009, 02:26 PM
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Members Mesajlar: 13 Kayıt: 22-July 09 Üye No: 3,327 |
o batık bendede oluyor genelde bacaklarımda oluo agda yapıorum cillop gbi olması gerekirken bşiler batıo ters yönden jilet yap agdadan sonra gecer
-------------------- sen sadece buqünü yasa
cunku dün bir düş yarınsa sadece bir hayal .. |
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 9th September 2010 - 05:46 PM |